Termene și condiții

 

  1. Introducere

Aceste condiții generale stabilesc regulile, modul si condițiile de cumparare-vanzare prin intermediul magazinului online happyprinty.com. Aceste condiții generale reprezintă un contract de cumparare-vânzare intre Bara Mihaela Daniela II și client
Va rugam sa citiți aceste termene si condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă ințelegerea (contractul) dintre părți.
Bara Mihaela Daniela II, dă clientului posibilitatea de a cumpăra produsele oferite prin intermediul magazinului online prin plasarea de comandă și achitarea prețului respectiv de vânzare.
Clientul poate efectua comenzi de cumpărare a produselor oferite prin intermediul magazinului online doar dupa ce și-a dat acordul cu condițiile generale prezente, prin aceasta angajându-se să le respecte.
Magazinul online happyprinty.com este operat de Bara Mihaela Daniela II, cu punct de lucru in Toplița, str. Luncani , nr. 12,  înscrisa in Registrul Comertului cu numarul F19/476/20.07.2023  CUI: 48515990.
Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenelor si condițiilor enunțate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecințele ce decurg din aceasta.
Descrierea fiecaruia dintre produsele menționate include caracteristicile sale principale – dimensiuni, culori disponibile, imagine si preț de vânzare.
Sub denumirea “Client” se întelege o persoană fizica sau juridica care si-a dat acordul cu conditiile generale prezente.

      2.Procedura de plasare a comenzii/ordinului de cumpărare

Procesul de cumparare incepe dupa ce clientul a ales produsul, dimensiunea, culoarea și a personalizat produsul (dupa caz). Comanda se plasează prin accesarea butonului “Finalizează comanda”. Înainte de a comanda produsele dorite din magazinul online clientul trebuie sa verifice daca în coșul de cumparaturi figureaza pana in momentul respectiv produsele cu caracteristicile lor principale – culoare, dimensiune, cantitate și preț. În cazul produselor cu personalizare on-line trebuie sa previzualizeze fișierul personalizat.
In continuare  clientul  trebuie sa completeze pașii pentru finalizarea comenzii prin completarea câmpurilor puse la dispoziție (nume complet, adresa,telefon, modalitate de plata, modalitate de livrare, observații etc). Daca nu se completează toate câmpurile obligatorii, comanda nu poate fi plasată.
In cazul în care clientul a introdus e-mailul greșit, adresa și/sau un numar de telefon nevalid, incomplet sau greșit, comanda este considerata nevalida și magazinul online nu este obligat și nici angajat in executarea acesteia.
Comanda plasată pe site este confirmată printr-un e-mail trimis la adresa de e-mail a clientului.
Toate prețurile produselor din magazin sunt afișate în RON . Prețurile sunt unitare și nu includ costurile de livrare, daca nu este precizat altfel.
In cazul comenzilor de produse personalizate sau comenzilor speciale (la cerere), Clientul atesta si garanteaza ca este proprietarul imaginii(lor), conceptului (conceptelor) trimis(e) sau ca este împuternicit sa le foloseasca, ca dispune de toate drepturile si autorizarile necesare pentru a solicita realizarea materialelor. Beneficiarul atesta si garanteaza ca imaginea (imaginile) precum si toate elementele afișate: sunt conforme cu legile, statuturile și ordonanțele în vigoare, nu violează și nu au violat drepturile oricarei persoane fizice sau juridice incluzând (fară să se limiteze) drepturile de proprietate intelectuală, de publicare sau relative la viața privată sau drepturile si obligațiile de protecție a consumatorilor, obligațiile de fiabilitate a produselor si nu prezinta nicio incitare la ura, violență, sau alt conținut ilicit.

     3. Metode de plata si livrare

    Cardul bancar – veti fi redirectionat pe pagina de plata cu cardul (securizata) prin 3D Secure a furnizorului EuPlatesc pentru a achita produsele in siguranta. Ulterior, va fi generata o pagina de confirmare cu succes a platii de catre operator.                                                                                    Transfer bancar Dacă alegeți transferul bancar pentru a cumpăra produse din magazinul nostru online, trebuie să efectuați un transfer bancar în contul nostru curent.Prin urmare, clientul trebuie să comande cât mai curând posibil transferul cu efect imediat sau amânat, în contul bancar pentru suma totală exactă a comenzii.

Expedierea produsului cumpărat nu se efectuează până când suma nu este creditată în contul nostru. Acest proces poate dura cu aproximativ 2-3 zile mai mult decât de obicei.Cont in RON Bara Mihaela Daniela II RO02BTRLRONCRT0CO7195901
 

     4. Livrarea produselor

•    toate produsele happyprinty.com sunt livrate prin intermediul serviciului de curierat al Poștei Romane, Cargus, DPD, Sameday, GLS sau Fan courier.
•    termenul de livrare pentru comenzile din magazinul online happyprinty.com variază între 1 și 3 zile lucratoare, în functie de greutatea și distanța pe care o parcurge coletul.
Cheltuieli de livrare
•    se aplică o taxa de transport de 20lei
Happyprinty.com va depune toate diligențele pentru a respecta termenele de livrare între 1 și 3 zile lucrătoare. Totuși, nu putem fi considerați responsabili de eventuale întarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un terț sau de catre consumator sau de o cauză imprevizibilă și insurmontabila precum cazul de forță majoră.
În cazul nerecepționării coletului in cadrul termenelor indicate, vom demara o ancheta împreuna cu societatea de curierat și care ar putea sa dureze câteva zile. Pe parcursul acestei perioade, nici o returnare a costurilor nu va putea fi efectuată.
Produsul este predat clientului sau unei persoane terțe care o va receptiona și va confirma primirea produsului în numele clientului semnând documentele de livrare. In cazul în care clientul nu a fost prezent în termenul de livrare la adresa indicată de acesta sau nu s-au asigurat accesul si condițiile necesare predării mărfii în acest termen, magazinul este exonerat de obligația sa de a livra marfa comandată. Clientul își poate reafirma dorinta de a primi marfa și dupa expirarea termenului de livrare in care nu a fost găsit la adresa respectiva, acoperind toate costurile de a doua livrare.

     5. Colete neridicate și returnate

Clientul nu este exonerat de obligatia de plată a facturii în cazul în care produsele trimise nu au fost ridicate in termen de 5 zile de la primirea notificării de livrare. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidențiate și adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz Bara Mihaela Daniela II. își rezervă dreptul de a cere plata integrala a facturii cât și a cheltuielilor de curier tur – retur.

      6. Returnarea produselor

Art. 7. – (1) Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanța, in termen de 14 zile lucrătoare, fară penalitați și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Execepții de la aceasta regula:
Art. 10. – Consumatorul nu poate denunța unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel:
a) contracte de furnizare de servicii a caror execuție a inceput, cu acordul consumatorului, înaintea expirării termenului de 14 zile lucratoare prevăzut la art. 7 alin. (1);
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile cursurilor pieței financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.
Aplicam legislația în vigoare legata de returnarea produselor si restituirea contravalorii sau inlocuirea acestora. Litera c) din art. 10 prevede excepșia de retur a produselor personalizate dupa specificațiile consumatorului pentru ca aceste produse nu pot fi revîndute. Produsele comandate de tine sunt unicate, personalizate și confecșionate conform preferinșelor tale. Din acest motiv, dupa ce ai finalizat comanda, nu poți renunta unilateral la produsul respectiv.
Consumatorul poate solicita returnarea produselor personalizate in urmatoarele situații:
1. Daca produsul nu este conform cu specificațiile de pe site.
In acest caz, clientul poate opta pentru inlocuirea produsului conform specificațiilor sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreeaza inlocuirea cu un alt produs mai scump, se va achita diferența până la valoarea produsului mai scump, iar daca se inlocuiește cu un produs mai ieftin, Bara Mihaela Daniela II. va returna diferența.
Costurile de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de Bara Mihaela Daniela II
2. Produse ce au fost livrate greșit, alte produse decat cele solicitate pe site prin comandă fermă.
Consumatorul va returna produsul pentru inlocuire, fară sa mai achite cheltuieli de transport. In acest caz poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii.

     7. Drepturi de autor

Prin trimiterea imaginilor spre a fi prelucrate de către noi, vă asumați și declarați pe propia răspundere că dețineți drepturile de autor ale imaginii sau permisiunea scrisă a propietarului de a folosi imaginea sau imaginile respective. colorx.ro nu va fi responsabil sub nici o forma de eventualele litigii ce pot apărea in urma nerespectării legii dreptului de autor.
Intregul conținut al site-ului happyprinty.com ( baze de date, texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, concepte creative etc.) este proprietatea Bara Mihaela Daniela II și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.
Imaginile produselor, descrierile, specificatiile, materialele video etc. sunt  publicate cu acordul implicit sau explicit al detinatorilor de drepturi, cu respectarea legilor copyright-ului.
Daca intalniti o situatie de incalcare a dreptului de autor, vă rog sa ne raportați situația pe adresa danabarapod@yahoo.com

     8. Garanția produselor happyprinty.com

Termenul de garanție pentru produsele comercializate pe happyprinty.com este de doi ani. Pentru această perioadă consumatorul va beneficia automat de inlocuirea produsului la apariția lipsei de conformitate cu exceptia cazurilor in care lipsa de conformitate este minora sau se datorează utilizării necorespunzatoare a produsului (se stropeste cu apa, se rupe, se actionează mecanic asupra lui etc).
Produsul care prezintă o lipsa de conformitate va fi inlocuit direct, fără a mai exista un drept de opțiune intre reparare si inlocuire. În acest caz consumatorul predă vânzătorului produsul, iar vânzatorul îl înlocuiește. La cererea consumatorului, Bara Mihaela Daniela II. va restitui valoarea produsului, atunci când apare lipsa de conformitate fața de specificațiile tehnice enuntate in descrierea produsului.
Actul necesar pentru inlocuirea sau restituirea valorii produsului este factura fiscala emisa de Bara Mihaela Daniela II

     9. Disponibilitatea produselor

Produsele sunt supuse constrângerilor producției artizanale. Livrarea produsele comandate se realizeaza in termen de 3-7 zile lucratoare incepand cu data comenzii dumneavoastra. Daca din motive obiective (probleme tehnice sau indisponibilitate materie prima) nu putem sa realizam comanda dvs. ne angajăm să vă anunțăm de indisponibilitatea temporara și cum putem remedia problema.

     10. Declinarea responsabilitatii

Datorita volumului mare de informații, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabilă. Bara Mihaela Daniela II nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce priveste prețuri, caracteristici, imagini etc.
În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse in bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat inca Bara Mihaela Daniela II își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi din punct de vedere al nuantelor de culoare, fapt datorat diferențelor de culoare între nuanțele digitale, prezentate pe monitor și nuanțele tipărite. În acest sens, nu vom emite o notificare prealabilă.
Valoarea maxima a obligațiilor Bara Mihaela Daniela, fata de orice client, in cazul nelivrării sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Bara Mihaela Daniela II de la clientul respectiv. Dupa expedierea acceptarea produselor și trecerea termenului de 14 zile pentru returnarea produselor, clientul nu mai poate pretinde catre Bara Mihaela Daniela II. returnarea banilor în nici un fel și deasemenea, nici returnarea produselor.

     11. Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal comunicate de client nu vor fi făcute publice conform Legii de protectia datelor cu caracter personal si Codului de procedura fiscala.
Informațiile pe care ni le comunicați sunt necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor precum si pentru emiterea facturilor. Absența acestor informații poate antrena anularea comenzii dumneavoastră. Prin comandarea produselor pe site-ul happyprinty.com  vă angajați să ne furnizați informatii corecte si valabile.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată, Bara Mihaela Daniela II. are obligația de a administra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.
Astfel,Bara MIhaela Daniela II poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, și poate trimite felicitări sau alte mesaje speciale.
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul happyprinty.com  poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastra de date.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vă adresa justiției. Totodata, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc si sa solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisă, datată și semnată la adresa:  Toplița. str Luncani, nr 12, jud Harghita cod poștal 535700.

      12. Rezolvarea litigiilor

Bara Mihaela Danela II încearcă și dorește solutionarea eventualelor litigii pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată competente. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă in totalitate răspunderea. Forta majoră invocată și probată de una din parți in condițiile legii, exonerează parțile de obligații – cu exceptia obligației de plată pentru serviciile prestate până la apariția ei – pe întreaga durată a forței majore.

     13. Asistența și soluționarea problemelor

Pentru informații suplimentare, asistentă și rezolvarea problemelor te rugăm sa ne contactezi telefonic la numarul 0740016765 sau prin email danabarapod@yahoo.com. Programul este de luni până vineri, intre ora 9- 17, cu excepția sărbatorilor legale sau a unor evenimente speciale pe care le vom anunța pe site.
Aceste Conditii generale intra în vigoare la data de 01.12.2023. Bara Mihaela Daniela II își rezervă dreptul de a le modifica în orice moment, publicând în același timp modificările respective pe site-ul happyprinty.com, împreună cu o notificare privind publicarea acestora. Modificările ulterioare in Condițiile generale nu afecteaza relațiile contractuale dintre client și Bara Mihaela Daniela II., pentru comenzile plasate anterior acestor modificari.

Shopping Cart